onsdag 19. desember 2012

ALT OM VÅRT BRYLLUP

Hei-blogger et innlegg som jeg har fra tidligere :)

Det var en gang... 30.mars 2008

Slik var frieriet:
Jeg hadde vært så heldig å skulle få være deltager i et program på TV Norge som het Power of 10 hvor man kunne vinne hele 10 000 000 kr,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noen dager før jeg skulle være med på showet spurte jeg Knut Espen på tull om hva han ville sagt hvis jeg hadde vunnet 1 000 000 og fridde på direkten. Han svarte at han ville blitt verdens lykkeligste mann!

Programleder Halvard Flatland spurte meg i begynnelsen av showet om hva jeg skulle bruke pengene til hvis jeg vant. " Da skal vi ta med våre gode venner i sør til idylliske nord-norge og ha et stort bryllup. Vi skal bare drikke god vin og kose oss med reker i midnattsolen" :) svarte jeg.

Det var en sinnsyk Power of 10 kveld og til slutt vant jeg hele 1 000 000 kr,.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FANTASTISK....men kvelden var ikke over enda. Hvor skulle dette ende????
Da Knut-Espen og jeg var ferdige med å hoppe rundt med tårer og latter spurte Flatland oss om vi var enige i at vi skulle gifte oss.....????
"Eh...ja??? eller .....han har faktisk ikke fridd enda!" svarte jeg.
Halvard Flatland: Kom igjen Knut-Espen!!!
Knut-Espen hadde mistet både munn og mæle...... :(
Etter mye motivasjon fra Flatland til ingen nytte, så Flatland på meg:" Ja Helene....., da må du gjør det!
"Knut-Espen vil du gifte deg med meg????" spurte jeg.
"JA!" var svaret jeg fikk av han. Enda mere tårer..... :)
Snipp, snapp, snute så var evetyret startet.......

TEMA FOR BRYLLUPET VÅRT:
Vårt tredagers bryllup hadde vi på min hjemplass hvor havet står sentralt. Vi skulle ha bryllupsmiddagen og festen ved havet, og da ble det helt naturlig for oss å ha HAVET som tema for vårt bryllup.
Jeg elsker havet! For meg symboliserer havet frihet, en reise man ikke vet hvor ender, men likevel trygt da det alltid finnes en havn......


VÅR BRYLLUPSINVITASJON
img0926

img0927

img0928
Invitasjonskortet er fra en serie som heter Finally. Det er perlemorspapir med kalkert (gjennomsiktig) innlegsark som teksten er trykket på, med bilde av oss bak teksten. Vi festet det sammen med en sløyfe. På fremsiden har vi to hjerter i blå farge ♥.


FREDAG-FJELLTUR
Fredag formiddag var veldig mange av gjestene allerede kommet og gikk på en nydelig guidet fjelltur. Sjekk utsikten!!!
Etterpå møttes alle på en restaurant ved havet og spiste en utsøkt fiskesuppe.
 
FREDAG -GET-TOGHETER: Reker, vin,ribbekjøring, sang og dans i midnattsol.....
Mannen, junior og jeg sto å tok imot de to bussene som kom med alle gjestene. Var et utrolig sterkt øyeblikk å se alle venner og familie som var kommet for å være med på vår bryllupshelg. FANTASTISK!!!!! Vi hadde 83 gjester.

På denne bryggen var vi. Hadde satt opp partytelt, levende musikk og stemningen var på topp for både store og små. På fredagen fikk barna være med, men ingen barn var invitert på bryllupsfesten lørdag. Vi hadde ordnet en egen bryllupsfest for barna med god mat, pakker og innleid underholdning. De storkoste seg og alle voksne fikk "fri" uten å måtte tenke på barna og i tillegg tror vi det hadde vært kjedelig for barna å sitte til middag i 5 timer.....
Jeg, noen venninner og familie i den ene ribben. Vi hadde leid to ribber som kjørte i noen timer slik at alle gjestene kunne få litt fart og spenning, men samtidig få se hvor fin naturen var.

Jeg fikk noen morsomme gaver av noen venninner.......
Stemningen var på topp.
I ett-tiden var det kveld for meg og Knut-Espen,men vennene våre festet videre på rorbu/sjøhusene.


Jeg anbefaler alle til å ha en fotograf og en som filmer hele bryllupsdagen. Jeg er kjempeglad for at vi hadde det. Det er så mange inntrykk og ting som skjer på denne store dagen og da er det godt i ettertid å få se alt på nytt. Vi har levende minner for all fremtid♥

BRYLLUPSDAGEN
Bruden gjør seg klar.

Jeg var hos frisør og fikk satt opp håret mitt, men sminken gjorde jeg selv. Elsker make-up og sminker ofte venninnene mine.

Junior venter spent på mamma`n sin....

Presten kalte meg for feil navn....måtte le, men helt utrolig at han klarte noe slikt når det kun er to navn (!) han skal holde styr på..... :)
Men mannen min skulle ha bedt om å få se den andre dama før han bestemte seg...hi.hi

Junior gav oss ringene.

Vi valgte å ha ringene på den hånden som er nærmest hjertet-venstre.


Imens vi var sammen med fotografen var alle gjenstene på en guidet busstur før mottakelse med jordbær og champagne.


Under middagen var det mange taler og sanger til oss-nøt hvert minutt!

Pynten på bordene.

Brudevalsen♥

Girls just wanna have fun :)
Bruden i farten......
Jeg er så glad jeg valgte BLÅ roser til buketten♥


Det var et veldig sterkt øyeblikk ut i de sene nattetimer da alle gjestene stilte seg i en ring rundt oss med tente stearinlys og sang Kjærlighetsvisa. Festen var over i 04.00 tiden, men langt fra alle var klar for sengen, så det var nachpiel til kl.08.oo og alle skulle møtes til felles frokost kl 11.00 :)


En fantastisk helg og opplevelse hadde det vært for oss!!!!!

VI FÅR LEVE PÅ MINNENE ♥

Du må gjerne spørre meg spørsmål a.g bryllup med tanke på planlegging etc..... :)
Klem Helene :)

1 kommentar:

  1. For en nydeligbrud du var:) Litt mer er på plass nå, heldigvis. Vi har valgt å gifte oss midt i mellom hjemstedene våre og det gjør alt litt vanskeligere, men håper det blir ett vintereventyr ikke bare vi setter pris på. Bryllupet deres så helt fantastisk ut! Kjenner at jeg gleder meg veldig nå:) Fortsatt god helg!

    SvarSlett