onsdag 12. desember 2012

BADET FØR & NÅ

Hei hei :)

Tidligere kom ikke badet vårt og jeg særlig godt overens. Forferdelig grønn farge på gulvet og flisene på veggene er langt fra det vi ville ha valgt selv, men badet var likevel i tipp topp stand. Fantastiske interiørdesigner & stylist, Tahani Aiesh, som jeg også er så heldig å ha som venninne har vært super snill og hjulpet meg masse i stuen. Når vi skulle til å pusse opp badet vårt i sommer tegnet hun drømmebadet vårt. Men prisen ble på over 200 000 (mye flytting av rør etc.)så vi tenkte oss godt om og kom frem til at vi heller skulle gjøre små endringer som likevel vil gjøre stor forskjell!!! Vi venter med å pusse opp badet til det virkelig trengs. Vi gikk til innkjøp av ny badeinnredning(Kvik), malte litt og kjøpte litt småstæsj. Jeg prøvde å se positivt på gulvet og vi er i dag faktisk blitt  ganske så gode "venner". Rart, men jeg er nesten begynt å like den grønne fargen som lyser mot meg :) Utrolig hva god innstilling har å si!

FØR: Slik var badet når vi kjøpte Villaskogen♡.
NÅ: Det gjenstår å kjøpe noen skap, hyller, lampe og et par knagger. Viser flere bilder når vi er ferdig!

 


Enig at det var forbedring?? :)

Bli gjerne en følger av Villaskogens blogg.

Klem Helene!

8 kommentarer:

 1. De blei stor forandring selv om de ikkje er store endringane!! :) koseligt!

  SvarSlett
 2. Så flink du er snupp :) Gleder meg til å se det.

  God god klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk supre deg! Når var du i Villaskogen sist??? Trodde du hadde vært etter at dette ble ordnet.... Men da er det iallefall på tide med et besøk!!!

   God klem :)

   Slett
 3. Badet så virkelig delikat og den nye innredningen var kjempefin. Liker detaljer som kurv til toalettpapir,duftlys, såpe og div. som gjør at badet ser veldig innbydende ut.

  Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne :)

   Veldig koselig med hilsen fra deg!

   Klem!

   Slett