søndag 11. november 2012

Villaskogens gang

Hei  :)

Veldig koselig at du har tatt deg tid til et lite besøk på Villaskogen. Det har faktisk vært 3294 sidevisninger på denne bloggen! Ekstra gøy er det hvis du legger igjen en liten kommentar. Blir jo nysgjerrig på hvem du er! :)

Jeg er i praksis som lærer på helse og oppvekst for tiden og storkoser meg!
Jeg er sykepleier, men dette året har jeg tatt permisjon fra jobben for å studere ppu-praktisk pedagogisk utdanning. Jeg bruker mye tid til forberedning til undervisning for elevene, men det er absolutt verdt det. Det er så gøy!

Her er bilder fra litt av gangen vår. Skoskapet er fra Ikea. Sittebenken er fra Living. Speilet er fra Moodies i Asker. Teppet er fra Home and Cottage. Har noen av veskene mine liggende fremme på benken som en del av interiøret. Pent & praktisk! De fleste bildene som er i Villaskogen har jeg malt selv. Elsker å male og være kreativ, men det siste året har det blitt lite av det, ja, faktisk ikke eneste ett.... Men tar tidlig juleferie, så håper det blir litt tid til det da.....


Helgen har vært sosial og gøy! Var på 8 (!) retters middag hos en venninne på fredag. God mat, vin og mange søte venninner- en sikker vinner!!! Var ikke i seng før 05.00, så hele dagen i går var jeg vel lettere redusert..... Men Villaskogens medlemmer hadde en super lørdag med handball og familiekos. Tante si godjente, Sara, var i aksjon på banen. Skal si jeg ble engasjert :) 
Nå skal mannen og jeg gå igjennom uka. Helt supert å avslutte uken med å planlegge neste-alt fra middag, levering/henting av barna til sosiale happenings. Blir med ett klar til neste uke!

Videre blir det litt rydding i Villaskogen (blir vi aldri ferdig med det???) og deretter litt kvalitetstid med meditasjon. 

Ønsker deg en fin fin kveld!

Klem Helene :)


2 kommentarer:

 1. Flott blogg du har Helene :)

  Hilsen Lindis

  SvarSlett
 2. Hei Lindis :)

  Tusen takk. Veldig koselig at du legger igjen en liten hilsen!

  KLem!

  SvarSlett